29 April ~ Brutet löfte!

Kan inte säga så mycket mer än att jag haft en toppenhelg! Umgåtts med mina fina vänner och min älskade pojkvän <3 Mest festligheter för omväxlingens skull.. och idag en shoppingtur ;) Så typiskt! Jag lovade mig själv att inte skaffa nån ny telefon på ett bra tag.. med idag kom både jag och mitt hjärta hem med en Iphone var. Familjedeal till och med ;) Så nu kan vi prata obegränsat! Sen om jag tänker efter så var jag faktiskt i behov av en ny då mitt batteri på min Xperia var totalt slut! Inte äns en halv dag höll den i sig.. så om man sammanfattar så var det inte så tokigt iallafall ;) En grill köpte vi med, så nu ligger köttet på grillen och potatisgratängen är i ungnen. En toppenavslutning på denna helg! 

Hoppas ni har haft en fin helg ni med,
Tjingeling! 



28 April ~ På gott och ont

Tänk att saker och ting aldrig blir som man tänkt sig.. både på gott och ont ;) Var ju hemma hos bästa Emma igår, vilket var på gott, och svulla pizza gjorde vi med, vilket är på ont! Senare på kvällen blev det en spontanutgång med i Örebro med min vän Marina, på gott, men nu dagen efter så får man mer eller mindre lida för gårdagens festligheter, på ont ;) Haha ja jag tror ni fattar.. Blev en lång natt och hemma var vi vid klockan 8 på morgonen då vi halvt döda tog oss en varsin kopp te och prata igenom hur gårdagen/natten faktiskt var. Tummen upp på den och jag hade jätte roligt! Så härligt att få vara på dansgolvet igen, gott på den, men det värsta är värmen som uppstår när det blir lite mycket folk, ont på den! Haha! Ne nu ska jag sluta med det där.. Lite träningsverk och ont i fötterna har jag allt iallafall^^ Bra träning det där! Rolig till och med.. rekomenderas ;) 

Ikväll ska jag hem till en av mina vänner från gymnasiet och parta lite med diverse folk. Ska bli väldigt roligt! Känns som det var evigheter sedan! Så nu ska jag passa på att sova lite om jag ska orka med allt som det är tänkt att natten ska bjuda på.

Hoppas ni får en trevlig kväll :)




27 April ~ Tabbe & minnen

Haha okej har nyss fått hjälp att upptäcka gårdagens tabbe.. "fööresten, jag visste inte att det var 36 dagar i april. ;)". Som jag skrivit i mitt tidigare inlägg dvs. att det var den 36 april.. haha någon måste ha varit gryymt trött om man säger så! Orkar inte ändra så det får stå kvar.. Ska ju självklart stå den 26 april ;).

Men nu ska jag kliva upp och fara iväg till världens finaste Emma.
Blir massa svull av pizza och prat prat prat som vanligt säkert ;)
Lägger även upp några bilder från förr, väcker så fina minnnen!
Hej så länge! 






36 April ~ Bus och saknad

Idag har varit en sån här bra dag. Bra dag på jobbet och det har allmänt bara känts så givande! Fick även lite beröm idag och det gör också att man växer ett par centimeter.. kul kul :) Det behöver man ibland tror jag!

Hade även min dag idag hos Krissa och kom inte hem förns runt halv 10.. usch vad tiden drar iväg när man har roligt och är avkopplad! ELLER när saker tar lång tid! Haha idag fick jag verkligen inte tag på henne i hagen.. Det är två väldigt stora hagar och det var full kajuta runt runt runt i de två hagarna. Från den ena till den andra.. Så när hästen väl var infångad, med lite hjälp, så var både hon och jag svett. Bushäst! Men hoppas jag slipper det igen^^ Ridturen gick bra trots blåst och duggregn. Lite oäns om vissa saker men annars var hon jätte duktig sötpållen :)

Sen har jag en fråga till er hästmänniskor.. När man ska göra rent vattenhinken i boxen och ser att det ligger en mask och simmar runt där, likt en tunn dagmask eller nått, hur tusan har den lyckats komma dit? Nån som har varit med om det? Om hästen lyckats få dit den.. vart kommer den ifrån då? haha bra fråga.. Men hittade en i en av vattenhinkarna idag och kan inte sluta fundera på hur tusan den lyckats ta sig dit :/

Nu blir det långhelg och vi får väl se vad det bjuder på. Saknar mina nära och kära så det river i mig! Vill bara ha de nära. Finns det någon värre känsla än saknad? Om ni tänker efter.. finns det de? Får helt enkelt nöja mig med spökerna som flyttat in hos mig tills vidare.. xD 





24 April ~ Ledig och rädsla

Huvudvärk AB. Haha det är vad som har tillbringat sin tid hos mig idag! Bara för att jag har varit ledig, säker på det! Då kan det ta sig tid minsann ;) Detta har resultera i att inte mycket nyttigt har gjorts idag, hade ju varit perfekt och passa på när vädret har varit så fint! 

Samlade iallafall krafterna och for ut till Krissa nu på eftermiddagen. Mockade, fixade foder, fyllde på vatten och ja, allt sånt som hör till. Tänk att nått så "tråkigt" som att mocka kunde vara kul nu när man inte gjort det på ett bra tag xD Hade tänkt rida ut, men gjorde sällskap med en annan tjej på banan istället. Började och avslutade passet med övningar från marken. Så roligt när hon är så lyhörd för kroppsspråk :) Ridningen gick hur bra som helst idag! Hon var jätte mjuk och fin. Värmde upp på långa tyglar och hon visade inget på att vilja rusa iväg.. jobbade jätte fint i traven utan att rusa även där! Så roligt :) Men visst, det hände ett par gånger att hon ville rusa, men idag var jag med och hejda henne redan när hon visa tendens till det så då gick det bra, lite tjurighet dock men annars så! Ser jätte mycket fram emot på torsdag när vi ska ut i skogen och lufsa :) 

Sen har jag fått problem, stora problem! Haha nejdå, men jobbigt om inte annat.. :/ I några dagar nu så har jag typ varit "rädd" när jag lagt mig i sängen för att sova!? För vad vet jag inte. Är ju inte mörkrädd eller nått.. är inget som är speciellt jobbigt eller liknande. Har helt enkelt bara en känsla av att vara rädd. Detta resulterar i att jag har svårt att somna, och när jag gör det drömmer jag jätte konstigt! Mardrömmar.. vaknar flera gånger och ofta får jag tända lampan för att kunna slappna av. Hur sjukt är det inte? Vad kan det bero på? Vill inte, eller snarare orkar inte, att det det ska fortsätta! Kanske därför jag har huvudvärk? För att jag inte sover nå bra.. Haha nu spånar jag bara hej vilt. Men ändå... Hoppas det är bättre nu när jag ska krypa ner i sängen.


23 April ~ Tack och hej!

Ja, som rubriken talar om så säger jag tack och hej till den föregående veckan och går in på min lediga dag imorgon^^ Så skönt! Behöver verkligen en sovmorgon, trött som jag alltid är^^ 

Idag efter jobbet så har jag gjort absolut ingenting! Så skönt! Suttit i soffan och varit ute och försökt fota min lilla sambo, vilket inte alltid är det lättaste om man säger så.. Men ett par bilder lyckades jag väl få hyfsat på henne :)

Men nu ska jag lägga mig, och sova läääänge! Så skönt!
Sen väntar en spännande ridtur på lilla Krissa imorgon :D ...



22 April ~ Dagen och galna tankar

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan det är dags att avsluta den här dagen. Denna dag har bestått av jobb och ridning, som vanligt.. eller många av mina dagar innefattar det ;P Hade avvänjing och grisningar och semineringar idag. Det gick bra, men som tur var va vi två som mota suggor.. haha undra hur det hade funkat själv^^ Men nu är helgen avklarad och en ny vecka kan börja rulla på, imorgon väntar kastreringar. Puuh det är inte bara en kull om man säger så! Men det går nog bra, har börjat få in en snitts på det nu iallafall ;P 

Sen hade jag min premiär tur på Krissa, och inte Krissla som jag trott att hon hetat, ut i naturen. Gick jätte bra! Eller ja, hon har lite brått iväg i början. Men så fort man verkligen börjar rida och samla ihop henne så går hon på lungt. Denna häst måste man hela tiden rida, i varje steg! Jätte känslig om man skulle lägga lite vikt åt det ena eller de andra hållet, så man måste vara helt centrerad :P Kul och en utmaning, för det är inget jag är van med. Inte på den nivån iallafall! Har ju varit bortskämd med att kunna välja på att rida häst och åka häst^^ Testade lite gjorde hon med, men inte på något "farligt" sätt ;P Hade dock vissa problem med sadeln, det kändes som om jag satt snett hela tiden typ! Hoppade av flera gånger och försökte rätta till, sadla till och med om.. men blev inte så mycket bättre :/ Kanske beror på padden som jag pröva idag? Hmm.. får prova utan nästa gång. För igår gick det bra när jag inte hade den..

Sen har jag blivit knäpp tror jag! Tanken har spökat länge.. Men mer och mer börjar jag fundera på det. Och vad? Joo, att skaffa kaniner!!! Haha! Jag är galen.. Men tänk vad mysigt att ha ett par ute på gården som livar upp det lite? En fin bur och en hage där de kan skutta runt och jag där jag kan sitta och klappa på dem och bli 10 år igen :P haha! Men jag vet inte än, men tankarna finns. Dvärgvädur funderar jag starkast på,  en zobelsiames och en isabellfärgad skulle vara fint ;) ..  *önsketänkande*

Men nu ska jag kika klart på filmen, och ett litet inlägg vet jag inte om det blev :P  
Hoppas ni har det bra :)


21 April ~ Krissla och Missla

Oj oj.. dagarna går och här skrivs det inte många bokstäver. Jag får helt enkelt ge upp det här med att vara en aktiv bloggare. När jag då får frågan varför jag inte bloggar, så har jag faktiskt inge svar på det. Det blir bara inte så helt enkelt. Ofta skyller jag på desigen. Att den är tråkig och att jag därför inte vill skriva! Jag tröttnar liksom på hur det ser ut, haha sjukt men ärligt så är det nog en av anledningarna :P Undermedvetet kanske jag inte gillar min egen stil eller nått.. xD

Mycket har hänt sedan sist. Kanske kommer slänga upp några inlägg och skriva om några händelser. Alltid kul att dokumentera och spara händelser i livet. Bättre sent än aldrig eller vad är det man brukar säga? ;)

Idag har jag iallafall jobbat. Har min helg med både grisningar, semin och avvänjing. Fullt upp med andra ord! Men kul äre :) Justja, igår gick min provanställning ut så nu har jag fast anställning på Norpig. Jätte roligt och jag trivs kanon! Älskar mitt jobb och är så glad att vägarna har lett mig dit :)

Så nu väntar sängen då klockan är mycket och orkar verkligen inte vara trött imorgon^^ Lägger upp några bilder från dagens ridpass på Krissla. En häst jag håller på att lära känna, har bara ridit henne 2 gånger och provar på lite. Ett ord för denna primadonna är FART. Haha undan går det minnsan.. mycket tid läggs på att samla ihop henne och ta det de lilla lugna, haha men jätte rolig och ärlig :) Så nu "har" jag en häst som heter Krissla, och en katt som heter Missla. Lite liknelser där tycker jag^^

Hej så länge :)




RSS 2.0