13 Januari - Vardag, Jobb & Studier

Puuuuh! Äntligen får man andas ut lite. Har vart fullt upp de senaste dagarna så det är därför jag varken har hunnit med eller orkat att skriva här.. Känner mig väldigt sliten just nu så ska bli skönt att få sova ut imorn, är behövligt :)

Som sagt, Lillen har vuxit upp och flyttat till sitt nya hem nu, vilket han gjorde i måndags, och vad jag förstår så verkar han trivas i sitt nya hem på samma sätt som de nya ägarna trivs med honom :) Men får väl se hur det går när dom hör av sig om det, spännande! :) Men innan han flyttade i måndags så blev det även ett veterinär besök i Hallsberg. Blev kanske lite mycket för honom den dagen.. men han hanterade det bra! Iallafall, hos veterinären så blev han vaccinerad och fick chipp, jätte duktig var han! Sa inte ett ljud under resan och verkade mest nyfiken på att få komma ut i stoooora världen :P Det ända som gjorde lite ont var väl chippet .. är ju så himla grov nål! :O Men han verkade inte ha ont efter, tur det! :) Lycka till med det lilla trollet nu!

Aja nog om det.. Igår var en stor dag för mig! Tog tåget som rullade till Stockholm redan vid 06.40 för att gå på en anställningsintervju! Nervöst var det.. men kände mig ganska så lugn ändå :) Iallafall så var det ett hunddagis jag var på.. det var ett litet mysigt ställe med plats för straxt över 30 hundar, personalen var jätte trevlig så där tror jag att jag skulle trivas mycket bra! Men som sagt.. idag är konkurensen stenhård om alla jobb! Var BARA ca 350 personer som hade sökt den här platsen.. och alla som hade vart på intervju hos dom nu hade vart jätte bra så dom stod inför ett svårt val.. men som sagt det visar sig vad som händer :) ! Får hålla tummarna för det:P

Idag så har det vart till att va på Skofabriken som vanligt.. kollade mest upp utbildningar idag. Är lite sugen på att läsa naturvetenskapligt om det inte blir nått med jobbet.. men skulle jag klara det? Tveksamt.. har viljan iallafall! Sen har jag även fått en förfrågan om att börja på mitt gamla jobb igen.. skulle vara rikigt kul det med! Men skulle det bli bättre eller skulle jag hamna i gamla banor igen? Som sagt.. det är mycket som snurrar i huvudet nu! Hoppas på att det reder ut sig på bästa sätt iallafall.. Sen har även råttflickorna flyttat till Örebro! Hinner ju knappt med dom längre.. så nu vet jag att dom får den tid dom förtjänar och ett bra hem, skulle få en väldrigt stor bur! Så det känns jätte bra!

Nu blir det "lill-lördagsgodis" och kolla på American Pie som går på tv, och bara koppla av! Skönt och behövligt :) Hejsvejs!


8 Januari - Ny design & Köplacering

Ja då var det fredag igen och nu väntar en avkopplande helg förhoppningsvis :) Har precis slutat att pilla på den nya designen.. är inte helt nöjd men den får duga :/ :P Började   dagen med att gå till arbetsförmedlingen.. och nu sitter jag i AFs Resors telefonkö .. började på plats nr 7 men är nu på plats 4 .. dock tar det VÄLDIGT lång tid.. haha! :) Ska  nämligen boka tågbiljetter till intervjun i Stockholm på tisdag,  så hoppas att det går bra! :P 

Nu har iallafall julen åkt ut här hemma. Hela 9 kartonger med julsaker har vi burit ut! Haha förstår inte äns hur allt har fått   plats här inne i den lilla lägenheten :P Men som sagt, skönt att  komma tillbaka till vardagen lite :) 

Men nu är jag på plats nr 2 .. haha måste sluta skriva :P Gick ganska fort ändå ;P Hejsvejs! :)



*Bara en del av alla tomtar/julsaker*


4 Januari - Vimmel

Hehe jag har ingenting vettigt att skriva idag .. Men syrran visade mig ett videoklipp från när jag, hon och några fler var ut den 20 November 09, haha knasigt vad dom kan få ihop egentligen :P Inte världens vackraste på en själv alla gånger men kul att se ändå :P









3 Januari - Ett Bonusinlägg

Ja precis, är bara tvungen att lägga upp ett till blogginlägg idag ^^ Och det bara för att få visa hur söt kattungen ser ut nu. Är ju vissa som frågat efter någon bild på honom för att få se hur han ser ut. Så jaa, se och njut av sötingen :)


*  Emma som var snäll och fotade eftersom att jag inte har någon kamera för tillfället :) *


3 Januari - Saknad ..

Då var det sista dagen ledigt nu innan allt kör igång igen.. Skönt att göra nått vettigt om dagarna nu, fast om man tänker efter så kanske inte .. Skönt att ha tid för allt annat som man vill och behöver göra också :)

Usch mår inge bra över Goliat nu, kommer nog ta ett tag att smälta det :/ Men att jag knappt sa hej då är nog det värsta.. Det gick ju så fort!! Vet ju knappt hur han kommer ha det nu.. kommer han trivas? Kommer han få dricka vatten ur kranen som han alltid vill göra trotts att allt runt omkring bler nerblött? Kommer han få stanna hela livet? Usch mycket tankar som snurrar runt .. Men det värsta är att aldrig mer ha någon som följer mig hack i häl, möter mig vid dörren när jag kommer hem, hoppar upp i mitt knä så fort jag satt mig ner.. kan fortsätta hur länge som helst.. usch känns som att jag begått ett stort misstag :'( .. Här nedan är lite bilder från den sista timmen han var här hemma, innan han visste vad som skulle ske...




   





   





*Emma som fotat (nikoba.blogg.se)*


2 Januari - Tom på ord ..

Egentligen så är jag det .. helt tom på ord! Men måste skriva av mig ändå, Goliat har nämnligen flyttat till sin nya ägare .. Känns bra att veta att han kommer få bo i en villa och få en kattkompis som sällskap. Men ändå så tomt .. han är ju min lilla bäbis och det sista jag vill/ville var att göra mig av med honom!!! Usch det är ett stort tomrum .. förstår inte att man kan känna så här, iallafall inte för en katt! Men det var väl mer än bara en katt .. det var ju en familjemedlem!!  :'( Och vem mår bra av att förlora en familjemedlem som man själv har forstrat? Inte jag iallafall .. Aja, nog om det. Ska försöka att inte gruva mig mer, han får det bra nu! <3 <3 <3

I övrigt så startade dagen när jag klev upp klockan 10.00 för att åka ut till stallet med Emma. Idag blev det en mysig uteritt i djupsnön tillsammans med Storm, Emma & Puke. Och eftersom att Agge inte följde med på den turen så lånade jag hans sadel till Storm, och den passade i princip perfekt! Var en jätte skön känsla att för en gångs skull rida honom i en ordentlig sadel med rätt stöd för mig som ryttare.. Storm kändes även han mer stabil, om man bortser från det halkiga underlaget :P Blev mest skritt och trav idag .. det är faktiskt lite otäckt att rida på halkiga vägar på en häst utan brodd :/ Men så kan det vara ^^ Bara att acceptera läget.
Väl tillbaka i stallet så bestämde vi oss för att löslongera hästarna, alla tre tillsammans. Så jag fick springa i en halvmeter djup snö för att mana på medans Emma fotade. Trotts att det för mig var jätte jobbigt så gav bilderna resultat som ni kan se på bilden nedan.. min bäbis kan vara snygg om han vill ;)

Sen har det varit en kattungeköpare här idag och hälsat på Lillen, och hon föll pladask :) Så nu är han tingad och flyttar till sitt livslånga hem den 11/1 :) Där kommer han få det bra! Sen kom dom och hämta Goliat, som jag skrev ovan^^ Så nu blir det bara till att förbereda för Aredhel tills dess att det är dags för förlossningen .. shit undrar hur många som tittar ut egentligen :/ Sist märkte jag inte att hon var dräktig, och då fick hon 3 ungar, men nu är hon stor som en ballong! Men har som sagt beställt hem stödmatningssaker och så.. så kommer nog bli bra <3 Emma var även här och fotograferade alla katter en sista gång .. tack för det ! <3

Men nu är det iallafall dags att ta kväller och kolla på Harry Potter .. haha när den ändå går på tv så kan man ju lika gärna kolla :P (A) Trevlig kväll & Godnatt ;P





*Lite bilder på Goliat genom vår tid tillsammans </3*


1 Januari - Årets första inlägg 2010

Då var år 2009 förbi för den här gången .. inte för att det kommer igen men iallafall ^^ I går var det nyårsafton .. blev ingen speciell kväll faktiskt .. varken god nyårsmat eller en rolig kväll. Ville i stort sätt bara gå och sova när klockan slagit 00.00 .. Får börja ladda upp för nästa nyår istället, för det kan ju inte vara tråkigt varje år? xD Eller ja, tråkigt och tråkigt var det väl inte.. men kunde ha vart bättre!

Aja nog om det .. nu är det nytt år och nya möjligheter :) Och det har redan startat ganska hektiskt och det är många saker som händer just nu! Bland annat så kommer en kattungeköpare och kollar på Lillen i helgen, hoppas dom passar varandra! Sen är det många som är intresserade av Goliat också. Har som sagt lagt ut annons på blocket, och tror jag fått närmare 50 svar eller nått :O Kul kul ^^ Men det rätta hemmet lär ju finnas där någonstans åt mina små bäbisar :)

Sen har Aredhel lyckats blivigt parad igen .. vilket hände när jag var bortrest för ett tag sedan och min kära pojkvänn var hemma och tydligen inte kunde göra något åt saken :S Så det kan bli lite jobbigt det här.. men Aredhel verkar vara väldigt pigg och må bra iallafall. Hon har en större mage än sist, så får väl se hur många som gömmer sig där inne. Nu har jag iallafall beställt hem mjölkersättning och ett nappflasksätt, bra att vara förberedd (stavning?:P)den här gången!

Men som sagt, det bästa som har hänt hitills det här året, trotts att det bara gått ett dygn knappt, är att jag för första gången blivigt kallad på en intervju till ett för mig drömjobb!! Så håller verkligen tummarna nu .. som sagt vad som helst kan hända och det behöver inte gå bra .. men hoppas vekligen det, jag vet att jag har mycket att ge! :D :D

Men nu väntar sängen, dags att sova om man ska orka upp imorn. Åker förhoppningsvis ut till stallet då med Emma och gosar med Stormur, min lilla pålle :) Saknar honom nu faktiskt! Så ska bli kul. Men nu måste jag kila.. Hejsvejs ! :)

RSS 2.0