27 September ~ Visit Enköping

Givande dag på många vis som slutar här i Enköping hos mina fina systrar. Här blir jag kvar tills på lördag och mycket står på schemat. 100% party kommer tydligen hit till stan och det har dom lyckats lura med mig på. Ska också få frisyren uppfrächad, läskigt men spännande! Hoppas det blir som jag tänkt ;) 
 
Men nu är det dags att vara lite social och dra igång den här myskvällen i höstrusket .
Shine bright like a dimond ;)
 
 

25 september ~ Here we go again ;)

Nu så.. har under en lååång tid haft den här bloggen nerstängd. Inte med mening faktiskt.. skulle "bara" ändra designen lite och det var därför jag låste den. Men insperationen har varit på noll! Så det har inte hänt mycket. Men nu har jag slängt ihop något för stunden och det får duga. Mycket småpyssel kvar.. men det får jag ändra med tiden. Så.. Here we go again ;) 

Tiden bara rinner iväg och jag kan se att det var länge sedan jag uppdaterade här .. allt för länge sedan! Tråkigt sen när man vill se tillbaka på händelser i livet. Vissa som satt djupare spår än andra.. kanske slänger in några inlägg bakåt med tidens gång. Finns så mycket jag vill dela med mig av på den här platsen! 

Ska inte skriva allt för mycket idag. Men livet rullar på med alla dess överaskningar, jag mår bra trots alla förkyldningar och liknande som dyker upp titt som tätt. Har varit ledig idag med, vilket var välbehövligt. Har spenderat den med min finaste vän Emma på Marieberg <3

Hoppas livet leker med er! På återseende ;)  


21 September ~ Storebror

Idag skulle min storebror Martin fyllt 23 år. Undra hur vi hade firat den om du hade funnits ibland oss?
Men nu gör du inte det! Inte kroppsligt iallafall! Vi ängnar en extra tanke åt dig idag..
Grattis på din dag min änglabror!  
 

RSS 2.0