5 Mars - Båtskräck

"27 fartyg sitter fast i isen
Stockholm. 27 fartyg sitter fortfarande fastfrusna runtom i Östersjön och väntar på hjälp från isbrytare. Ett fartyg har väntat ända sedan i lördags på hjälp. Och i Kapellskär har det besvärliga isläget lett till långtradarköer på land till färjorna." "Färjorna Silja Europa och Silja Galaxy som trafikerar sträckan Stockholm-Åbo dirigeras om vilket orsakar kraftiga förseningar under dagen."        / Ur Aftonbladet


Haha verkligen lyckat måste jag säga.. tänk att det alltid ska vara nått så fort jag ska göra nått, känns det som iallafall ^^ Som "tur" är så har bara de mindre båtarna fastnat. Och vi har ringt till kundtjänsten i Stockholm ett par gånger i går kväll, och idag, för att fråga om hur man borde göra med mer. Men det dom säger är att Tallink Silja - Galaxy båten är så pass stor så det finns inget att oroa sig för.

Men ska jag vara helt ärlig så finns lite nervositet iallafall.. Jag som redan sen ridigare har lite smått båtskräck :P Men det kommer gå bra! Får väl räkna med kraftiga förseningar bara.. Hoppas att det går vägen! Men som sagt, allt kan tydligen hända..

Nu blir det till att sätta lite fart så man hinner med anslutningsbussen. Ha det så bra allesammans ;)

/Linda

Ålandsfärjan Birger Jarl kämpar i isen i närheten av Tjärvens fyr på tisdagen. Birger Jarl fick assistans av isbrytareför att komma genom isen.
                                                                                                                                       Bild ur: SvD


Kommentarer
Postat av: Emma || Nikoba

haha hoppas det går bra. med tanke på att alla "kampetner" gått ihop och sagt att det är okej med sjöfartsverkat säger att de inte bör ge sig ut. ;) bla därför alla de andra sitter fast höhö.men hoppas ni slipper problem, :)

2010-03-05 @ 13:18:35
URL: http://nikoba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0