8 Mars ~ "Leka" frisör

Har faktiskt inget vettigt att skriva idag.. men har fått in det som en vana så blir ju så illa tvungen ^^ haha! Har ju som rubriken talar om lekt frisör idag.. har färgat håret och stylat det efter på Mathias syster. Riktigt nöjd med resultatet :) Har dock ingen bild på det.. men känns faktiskt skönt att man kan ägna sig åt det även om man inte gått frisörutbildningen, så om någon behöver hjälp med nått hårfix som hårförlängning, färgning med mera så är det bara att hojta ;)

Sen kom Malin och knackade på dörren som en överraskning idag, men det är väl så det ska vara när det inte går att få tag på en ;P Så har lagat god mat med henne och pratat en massa.. kul som alltid :) Har även passat på att prata med Tele2 idag och spärrat mitt telefonkort.. så imorn blir det väl till att ringa polisen och anmäla den försvunnen och sen spärra hela telefonen. Känns skönt att man kan göra det iallafall.. man ska nämnligen ange ett IMEI nummer som gör att att telefonen slutar fungera. Knasigt men sant..

Hade ju även lovat att publicera lite bilder på kattungarna idag, men har ärligt talat inte hunnit med det ;P Så förhoppningsvis kan det väl bli imorn istället!

Nu ska jag fortsätta med att kolla runt lite innan det är dags för sängen, igen :P För imorn ska jag upp till Lindhult och hjälpa Malin att tömköra hennes häst, sen ska vi tydligen bygga snögubbar i hagen som man kan sätta morötter i åt hästarna.. ska enligt henne vara mycket uppskattat :P Så ska bli spännande!

/Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0