16 Maj ~ Har ingen bra rubrik!

Har lite torka idag och vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva.. Kanske inte ska skriva om jobbet varje dag ;P haha! Sen ska jag iväg nu så har lite bråttomt. Ska iväg till min fd. arbetskollega och kolla på dubbelavsnitt av Grey's Anatomy (stavning?!) och äta hämtmat. Jag har valt att äta kycklingsallad idag istället för att svulla pizza  som de andra ;)

Har även varit duktig idag med och tagit en löpningsrunda! Använde mig av RunnKeeper appen till Iphonen för att se hur långt jag sprang, på vilken tid mm.. och var knappt så jag trodde det själv men 6 km hade jag avverkat när jag stände av den för att börja varva ner. Ganska nöjd med tanke på min extremt dåliga kondis! Men bara att fortsätta kämpa ;P Men ett par nya löparskor och träningskläder skulle inte kännas helt fel faktiskt.. hmm.. 

Men nu måste jag skynda! Hoppas att allt är bra med er!
Tjingeling ;)

Kommentarer
Postat av: Teja

Gud vad glad jag blir!! Va duktig du är!!! :D Visst blir man laddad av Duramax?! Du springer ju bättre än mig din jävel ;) Vilken tid sprang du på? =) Keep up the goooooooood work!

2012-05-16 @ 21:44:51
URL: http://teja.blogg.se/
Postat av: Linda ~ Corellii

Hehe söt du är! Ja jag med.. xD Trodde aldrig jag skulle komma igång igen och speciellt inte att jag verkligen skulle uppsatta det på det sättet jag gör nu! Är ju rena avkopplingen!! :D Haha det tror jag verkligen inte att jag gör^^ Än så länge är tiden inte så viktig då jag nöjer mig med att bara lyckas hålla fast vid joggningen.. ibland sakta och ibland tar jag i så mycket jag bara kan xD haha! Så som sagt, tiden tar vi vid en annan gång ;)

2012-05-16 @ 23:00:25
URL: http://corellii.blogg.se/
Postat av: Anonym

helgens sweetie, missa det inte! :D

http://fotokobran.se/2012/may/helgens-sweetie.html#comment

2012-05-18 @ 20:37:15
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0